مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قم گفت: کارشناسان برای پلمپ کارخانهای که در یک محصول همبرگر آن، بند انگشت انسان کشف شده است، اعزام شدند.
مهدی ریاضی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قم در گفتوگو با فارس اظهار داشت: بعد از وصول گزارشی از سوی معاونت غذا و دارو درباره کشف یک بند انگشت انسان در بسته همبرگر، تحقیقات در این زمینه آغاز شد.
ریاضی گفت: بازرسان بعد از کشف این بند انگشت توسط خریدار به فروشگاه محل خرید محصول رفتند و از طریق مسئول این فروشگاه، کارخانه تولید این همبرگر را پیدا کردند.
وی ادامه داد: بعدازظهر امروز کارشناسان برای پلمب کارخانهای که این محصول متعلق به آن است اعزام شدند و نتیجه تحقیقات آن در روزهای آینده اعلام میشود.
به گزارش فارس، صبح امروز یکی از شهروندان قم، در بسته همبرگری که از یک فروشگاه خریداری کرده بود، یک بند انگشت انسان کشف کرد.
ریاضی همچنین از اعلام نام این کارخانه به دلیل محدودیتهای قانونی خودداری کرد.
"صراط" - این روزها اخبار بسیاری از گوشه و کنار در مورد بازیگران و هنرمندان کشور به گوش می رسد که اگر بخواهیم هر یک را به تنهایی واکاوی کنیم، مثنوی هفتاد من خواهد شد. اما آنچه امروز جامعه ی هنری از آن رنج می برد و خاصه دلسوزان فرهنگ را متاثر کرده، پرده دری و گستاخی برخی هنرمندان است که همچنان بدون توجه به هیچ اصلی، افسار گسیخته ارزش های انقلاب را به بازی گرفته اند.
کم نبودند درگذشته مجریان و بازی گرانی که فیلم یا عکسی از یک محفل خصوصیشان به بیرون انتشار پیدا کرده و همان مسئله موجب ممنوع التصویر شدنشان شده است. اکنون هر روز شاهد قبح شکنی های آشکاری هستیم که توسط برخی هنرمندان صورت میگیرد و اسفبارتر از آن عدم واکنش صحیح مسئولین مربوطه در این زمینه است. اینگونه رفتارهای منفعلانه توسط متولیان فرهنگی می تواند نشان دهنده چه چیزی باشد؟
دو حالت بیشتر وجود ندارد .
1 - متصدیان فرهنگ از وزیر گرفته تا رئیس رسانه ملی، رئیس سازمان سینمایی ، کمیسیون فرهنگی مجلس و... موافق این گونه رفتارها هستند؟
2 - آقایان شایسته چنین جایگاهی نبوده اند و دست تقدیر آنها را به این صندلی ها رسانده است.
البته علت دوم بیشتر به پاسخ نزدیک تر است، چرا که چندی پیش بود که یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس
حمید داودآبادی در خاطره خود میگوید: آقا در بین صحبت هایش فرمود: «تصویر شهیدی در اتاق من هست که بسیار زیباست و خیلی به آن علاقه دارم.» وقتی پرسیدم متعلق به کدام شهید است؟ ایشان فرمود که نامش را نمی دانم
به گزارش فارس، حمید داودآبادی نویسنده و وبلاگ نویس عرصه دفاع مقدس در جدیدترین مطلب زیبایی که در وبلاگ خود به نگارش در آورده به ذکر خاطرهای از دیدارش با رهبر انقلاب اشاره کرده که در زیر آن را میخوانید:
اوایل بهمن ماه 1377 بود و بعد از ماه مبارک رمضان. همراه «مسعود ده نمکی» و فرزندانم سعید و مصطفی - که آن موقع هفت، هشت سال بیشتر نداشتند – خدمت مقام معظم رهبری بودیم. نماز جماعت مغرب و عشا در جمع کوچک مان به امامت آقا خوانده شد و آقا همان جا روی سجاده برگشت رو به ما و حال و احوال و گپ و گفت شروع شد. تازه نشریه شلمچه، به ضرب و زور «عطاالله مهاجرانی» وزیر ارشاد اصلاحات تعطیل و قلع و قمع شده بود.
مسعود تقویم زیبایی را که در نوع خود در آن زمان بی نظیر بود، با خود آورده بود تا تقدیم آقا کند. سررسید جالب «یاد یاران» با تصاویر رنگی شهدا که در نوع خود اولین بود. آقا، سررسید را گذاشت جلویش و شروع کرد به تورق. برای هر کدام از شهدا که تصویرش را می دید، خاطره یا نکته ای می گفت.
از شهید «سیدمجتبی هاشمی» که فرمود: «آقا سید برای خودش در آبادان حال و هوایی داشت.» تا شهید «عباس بابایی» که آقا خواب زیبایی را که چند شب قبل از آن شهید دیده بود، تعریف کرد.
شهید «محمود کاوه» که آقا از آشنایی اش با خانواده آن عزیز در مشهد گفت و شهیدان دستواره که چند روز قبل از آن، به سر مزار آن سه برادر شهید رفته بود و ...
محمد بن عبدالوهاب در سال ۱۱۱۱ ه.ق متولد شد و در سال ۱۲۰۶ ه.ق از دنیا رفت. دوران کودکی را در شهر خود ((عیینه)) در حجاز و به ویژه نجد سپری کرد. بعد از مدتی وارد حوزه علمیه حنبلی شد و نزد علمای ((عیینه)) به فراگیری علوم پرداخت. برای تکمیل دروس خود، وارد مدینه منوره شد. بعد از آن شروع به مسافرت به کشورهای اسلامی نمود؛ چهار سال در بصره و پنج سال در بغداد اقامت نمود. و به ایران نیز مسافرد کرد؛ در کردستان یک سال و در همدان دوسال ماند. آن گاه سفری به اصفهان و قم نمود و بعد از فراگیری فلسفه و تصوف، به کشور خود، حجاز بازگشت. بعد از هشت ماه که در خانه خود اعتکاف نموده بود، بیرون آمد و دعوت خود را آغاز نمود.
توهین به رسول خدا(ص) به بهانه آزادی بیان در یک فیلم آمریکایی
گروه ارصاد به نقل از مهر :
اگر چه توهین به مقدسات اسلامی با اهدافی مشخص انجام می شود اما گاهی برخی آزادی بیان را دستاویز چنین هتک حرمتهایی قرار می دهند و مقدسات دینی و اسلامی را مورد هتک حرمت قرار می دهند. فیلمی در آمریکا ساخته شده که در آن به رسول خدا(ص) هتک حرمت شده است. این فیلم واکنش شدید مسلمانان را به دنبال داشته است
.
اولین پرسش مطرح این است که آیا آزادی بیان حقی بی حد و مرز است و حدودی برای آن متصور نیست؟ آیا به حق آزادی بیان و اندیشه می توان هر اعتقاد و باوری را زیر سؤال برد و مورد توهین قرار داد؟
آزادی عقیده به معنای آن است که هر شخصی، هر تفکری اعم از سیاسی، اجتماعی، مذهبی را که حق می داند آزادانه برگزیند بیآنکه در گزینش آن تحت فشار باشد. آزادی بیان نیز تبلور آزادی عقیده است و به معنای ابراز آزادانه اندیشه و اعتقادات میباشد. این حق یکی از حقوقی است که در تمام اعلامیههای حقوق بشری به صراحت به آن تأکید شده و در قوانین بسیاری از کشورها از جمله قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مورد حمایت قرار گرفته است.
ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر (مصوب دهم دسامبر ۱۹۴۸) مقرر میدارد: «هر کس حق آزادی عقیده و بیان دارد و حق مزبور شامل آن است که از داشتن عقاید خود بیم و اضطرابی نداشته باشد و در کسب اطلاعات و افکار و اخذ و انتشار آن به تمام وسایل ممکن و بدون ملاحظات فردی آزاد باشد.»
همچنین ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی نیز تصریح میکند: «1 ـ هیچکس را نمیتوان به مناسبت عقایدش مورد مزاحمت و اخافه قرار داد.۲ ـ هر کس حق آزادی بیان دارد و این حق شامل آزادی تفحص و تحصیل و اشاعه اطلاعات و افکار از هر قبیل بدون توجه به سرحدات خواه شفاهاً و خواه به صورت نوشته یا چاپ یا به صورت هنری یا هر وسیلة دیگری به انتخاب خود میباشد… .»
اینکه در تدوین این اعلامیه همه کشورها مشارکت نداشته و برخی اصول این اعلامیه مبتنی بر بسرتهای فکری جهانیان نیست شک و تردیدی وجود ندارد. اصول این دو کنوانسیون توسط کشورهای صنعتی و غالب جنگ جهانی دوّم نوشته شده است امّا برخی از مبانی آن از جمله حق آزادی بیان با قیودی مورد پذیرش اسلام است و اسلام در چهارده قرن قبل به آن توجه نموده است.
اما نکتهای که باید به آن توجه داشت این است که آزادی بیان در اسلام و حقوق بین الملل بدون حد و مرز نیست. بند ۳ ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مقرر میدارد: « اعمال مذکور در بند ۲ این ماده مستلزم حقوق و مسئولیتهای خاصی است و لذا ممکن است تابع محدودیت های معینی شود که در قانون تصریح شده و برای امور ذیل ضرورت داشته باشد: الف. احترام به حیثیت و حقوق دیگران؛ ب. حفظ امنیت، نظم یا سلامت و اخلاق عمومی.»
همچنین ماده ۱۳ کنوانسیون آمریکایی حقوق بشر (مصوب نوامبر ۱۹۶۹) با عنوان، آزادی اندیشه و بیان، در عین حمایت از آزادی بیان آن را مطلق نمیداند و در صورت تعرض به نظم و اخلاق عمومی و حیثیت افراد، آن را محدود میکند.
بنابراین تمام اندیشمندان در عین پذیرش آزادی بیان به عنوان یک حق اساسی برای انسان در وجود حدودی برای آن تردید ندارند.
با رفتارشناسی مدعیان حقوق بشر معلوم شده که حقوق بشر و آزادی بیان در قاموس این مدعیان، چیزی جز اعمال مقاصد سیاسی آنها نیست و هیچگاه عملاً به این حقوق انسانی پایبند نبوده و این مفاهیم مظلوم وسیلهای برای اعمال فشار بر کشورهای دیگر بوده است.
با وجودی که در کنوانسیونها و معاهدات بین المللی از جمله بند ۵ ماده ۱۳ کنوانسیون آمریکایی حقوق بشر هرگونه تحریکات مذهبی و هر عمل غیر قانونی علیه اشخاص و گروهها به واسطه مذهب ممنوع است، ساخت و پخش فیلم موهن به پیامبر خدا(ص) در این کشور نشان می دهد که اجرای قانون در این کشور و امثال آن گزینشی است و در حالی که به افراد و آرمانهای آنها توهین میشود توهین کنندگان آزادانه فعالیت کرده ، و حتی مورد تشویق قرار میگیرند.
این در حالی است که اسلام تاکید دارد که نباید خداشناسان را مورد دشنام قرار دهیم، همچنین هرجا که جمعی از انسانها در آن به عبادت و راز و نیاز مشغولاند محترم است؛ چه مسجد، چه دیر و چه کلیسا. باید توجه داشت که این قاعده صرفا شامل خداپرستان نمیشود، بلکه حتی در مواردی مشرکان را نیز دربرمیگیرد، چنانکه خداوند در آیه ۱۰۸ سوره انعام دشنام و اهانت به مشرکان را نیز نهی میکند: «ولا تسبوا الذین یدعون من دون الله فیسبوا الله عدوا بغیر علم»؛ چرا که این کار سبب دشنام دادن مشرکین به خدای مسلمانان میشود.
توهین به رسول خدا(ص) به بهانه آزادی بیان در یک فیلم آمریکایی
گروه ارصاد به نقل از مهر :
اگر چه توهین به مقدسات اسلامی با اهدافی مشخص انجام می شود اما گاهی برخی آزادی بیان را دستاویز چنین هتک حرمتهایی قرار می دهند و مقدسات دینی و اسلامی را مورد هتک حرمت قرار می دهند. فیلمی در آمریکا ساخته شده که در آن به رسول خدا(ص) هتک حرمت شده است. این فیلم واکنش شدید مسلمانان را به دنبال داشته است
.
اولین پرسش مطرح این است که آیا آزادی بیان حقی بی حد و مرز است و حدودی برای آن متصور نیست؟ آیا به حق آزادی بیان و اندیشه می توان هر اعتقاد و باوری را زیر سؤال برد و مورد توهین قرار داد؟
بیداری اسلامی به رهبری ایران یکی از بحثهای قابل توجه در سیاست خارجی می باشد که باید با عملکرد صحیح به پیشبرد اهداف اسلامی و ضد استکباری و استبدادی کمک نموده تا به دنیای عدالت جهانی به حاکمیت آقا امام مهدی (عج) دست یافت.
آیتالله سید شهابالدین مرعشی نجفی فرمودند: برای خود من سؤال بود که این کرامات از کجا آمده است؟ در عالمی وجود مقدّس حضرت حجت(عج) را دیدم، به من فرمودند: آقا شهاب! در وجود تو به اندازه ارزنی بخل وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری فارس، آیتالله روحالله قرهی مدیر حوزه علمیه امام مهدی(عج) واقع در منطقه حکیمیه تهران، در جدیدترین جلسه درس اخلاق خود موضوع «کسی در خیر است که ایمان و حُسن خلق داشته و بخل نداشته باشد» را بیان کرد که مشروح آن در پی میآید:
تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ضدشیطانو آدرس peymanproduice.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollName->
<-PollItems->
آمار
وب سایت:
بازدید امروز : 43
بازدید دیروز : 15
بازدید هفته : 160
بازدید ماه : 178
بازدید کل : 109440
تعداد مطالب : 155
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1